De ultieme dj mixer

Een Limited Edition Platinum set bestaat uit twee CDJ-2000NXS-M tabletops, een DJM-900NXS-M DJ-mixer en een RMX-1000-M remix station. Een geavanceerde en complete set, die nergens misstaat. De bijzondere afwerking van de M-producten is een waar stijlicoon en straalt u tegemoet als u achter de decks gaat staan. Elk product is voorzien van een speciale badge met een serienummer, zodat u zeker weet dat u een echt limited edition model in handen heeft.

Platinum look van de mixer, tabletops en remix station

De bijzondere Platinum look is vooral te herkennen dankzij de glanzende accenten, terwijl deze bij de normale zwarte exemplaren meer naar matzwart neigt. Dit geeft de Platinum producten een heel andere look en laat de vormen, lay-out en constructie van deze Pioneer topsegment producten nog beter uitkomen. De Platinum set wordt geleverd met een bijpassende RMX-1000-M standaard en een tweetal Pioneer DAS-DGC020 kabels, zodat u direct aan de slag kunt.

Nieuw voor de Platinum producten

De Platinum serie bevat niet alleen een ander kleurtje dan de normale zwarte uitvoering, maar heeft ook technisch kleine aanpassingen gekregen. Zo zijn de aansluitingen op de Platinum producten verguld voor een betere geluidsoverdracht en is er een nieuwe high-performance kristallen oscillator, zijn de DSP processing en A/D-D/A conversie verbeterd en is de voeding beter gestabiliseerd.

Pioneer CDJ2000N & DJM900N platinum