Uw expert in podium verhuur

Gaat u een evenement neerzetten en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor podium verhuur? Kiest u dan voor MTevent. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op entertainment in de horeca en het verzorgen van evenementen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de verhuur van podiumonderdelen of een mobiele podiumwagen, wij leveren u tevens geluid- en lichtsystemen, krachtstroomgeneratoren en nog veel meer. Bij ons vindt u diverse diensten onder hetzelfde dak en we kunnen ook voor u aan de slag op het podium als geluids- of lichttechnicus.

Onze aanvullende diensten

Wij van MTevent hebben veel apparatuur in eigen beheer. Doordat wij onderhoud zelf uitvoeren, kunnen wij een professionele totaaloplossing bieden en een scherpe prijs hanteren bij verhuur. Dit kan op locatie binnen, maar ook buiten. We kunnen het geluid op het podium buiten bijvoorbeeld zo sturen dat de overlast voor omwonenden tot een minimum wordt beperkt. Ook werkt onze afdeling verhuur met vaste contactpersonen, zodat u altijd een helder aanspreekpunt heeft. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Podium verhuur

Onze mobiele podiumwagen

U vindt bij ons diverse soorten podiumwagens. Deze zijn vaak vrij compact en daardoor geschikt voor kleine ruimtes. Na opbouw ontstaat er een relatief groot podium van soms wel dertig vierkante meter. Verder is er altijd een achteringang, zodat de artiesten netjes op kunnen komen. Ook is de wagen voorzien van een stevige trap naar het podium en is het mogelijk om een trailer als kleedkamer te regelen. Andere voordelen van onze mobiele podiumwagen zijn onder meer:

  • Leverbaar met of zonder geluidsinstallatie
  • Snel op te bouwen door ons ervaren team
  • Op diverse plekken inzetbaar, ook buiten
  • Beschermen dure apparatuur op podium
  • Korting bij tevens verhuur van licht en geluid

Wilt u meer weten? Bel ons dan!

Heeft u interesse in onze mogelijkheden voor podium verhuur, aanvullende diensten of wilt u meer weten over onze podiumwagen(s)? Dan horen wij graag van u. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@mtevent.nl of u kunt via onze website een bericht achterlaten. Spreekt u liever persoonlijk met ons om de verhuur direct door te nemen? Belt u dan naar 072-7600370. Wanneer u een bedrijf zoekt dat u kan helpen met podium verhuur, dan kunnen wij u het complete pakket bieden.