Verhuur van licht en geluid in Noord-Holland

Zoekt u een specialist om het licht en geluid voor u te regelen op uw feest of evenement in Noord-Holland? Neem dan contact op met MTevent. Wij zijn dé expert op dit gebied. Wij kunnen het licht en geluid regelen op een bruiloft voor 20 mensen, maar ook gaan we graag aan het werk op een dorpsfeest met 20.000 bezoekers. Wij draaien nergens onze hand voor om. Maar dat is niet alles. Ons bedrijf verhuurt ook artiesten, dj-apparatuur en u kunt bij ons een complete geluidsinstallatie huren. Wij zorgen ervoor dat het licht en geluid op uw feest in Noord-Holland in orde is. Wilt u meer weten? Bel ons gerust: 072-7600370.

Artiesten inhuren?

MTevent is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het verhuren van geluid en licht op locatie in Noord-Holland. Bent u op zoek naar een artiest die uw avond compleet kan maken? Dan zit u bij ons goed. Wij hebben nauwe banden met de cast van Oh Oh Cherso en Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar ook dj Barry Paf van Radio 538 behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze diensten

Naast de verhuur van artiesten in Noord-Holland hebben wij meer diensten te bieden, namelijk:

  • U kunt bij ons een podiumwagen huren
  • U kunt bij ons een generator huren
  • Onderhoud en reparatie van apparatuur
  • Wij installeren licht en geluid op locatie
  • Verhuren onder andere ook microfoons, base plates en dj booth

Wilt u weten wat het huren van de apparatuur gaat kosten? Neem contact met ons op. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent in Noord-Holland.

Huur en verhuur

Evenementenbureau Noord-Holland

U kunt bij ons complete geluidsinstallaties huren, maar ook losse onderdelen. Wij hebben onder andere boxen van het merk Brooklyn-Audio in de verhuur. Wij garanderen dat onze apparatuur aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Wij werken namelijk alleen met kwalitatief hoge producten in Noord-Holland. Wij huren ook regelmatig apparatuur van andere bedrijven en ook daar wordt de garantie van goed materiaal gegarandeerd. Service en kwaliteit staan bij MTevent bovenaan.

Neem contact met ons op

Gaat u binnenkort een feestje organiseren? En zoekt u iemand die het geluid kan installeren en het licht kan regelen? Dan bent u bij MTevent aan het juiste adres. U kunt ons bellen op 072-7600370 of mailen via info@mtevent.nl. Geef uw wensen aan ons door, dan zullen wij uw feest in Noord-Holland laten slagen.