Wij regelen uw licht en geluid

Gaat u binnenkort een groot evenement organiseren? Of zoekt u iemand die het geluid op uw bruiloft of schoolfeest voor zijn rekening kan nemen? Neem dan contact op met MTevent. Wij zijn dé expert op dit gebied. Wij komen het licht en geluid bij u opbouwen en zullen er gedurende het evenement ook bijblijven, zodat wij mogelijke problemen direct kunnen verhelpen. Onze vakmensen staan voor u klaar en leveren uitsluitend kwaliteit. Wilt u meer weten? Bel ons gerust op 072-7600370.

licht en geluid

Onze service

Wij leveren uitsluitend apparatuur voor uw geluid en licht van de hoogste kwaliteit, die aan de laatste normen voldoet. MTevent verhuurt complete geluidsinstallaties, maar u kunt ook losse apparatuur bij ons huren. Wilt u een vaste installatie in uw café of kroeg laten installeren? Onze apparatuur is ook daarvoor geschikt. Daarnaast huren wij ook met enige regelmaat materialen bij andere bedrijven, maar ook hier garanderen wij dat u de beste kwaliteit krijgt. Tot slot kunt u ook apparatuur voor licht en geluid bij ons kopen. Wilt u daar meer over weten? Neem contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag over.

Wat wij verhuren

Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in licht en geluid op grote en kleine evenementen. Heeft u een feest met 20 of 20.000 mensen? Voor ons is dat geen enkel probleem. Als u vooraf aangeeft hoe groot het feest gaat worden, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Een greep uit de apparatuur die wij verhuren:

  • Dj apparatuur
  • Losse verhuur van microfoons en base plates
  • Verhuur van complete installaties
  • Verhuur dj booth

Daarnaast onderhouden en repareren wij ook de installatie voor het geluid en de lampen voor het licht. Wilt u meer weten wat wij verhuren, maar ook verkopen? Kijk dan verder op de site.

Onze service

Maak gebruik van onze service en wij garanderen u het volgende:

  • Scherpe prijzen
  • Service en kwaliteit
  • Klantvriendelijkheid
  • Wij bouwen het geluid en het licht voor u op, maar ook af
  • De beste apparatuur

Bel of mail ons

Wilt u graag licht door ons laten verzorgen op uw evenement of wilt u het zelf aanschaffen? Kijk dan verder op onze site of neem contact op. Wij informeren u graag. Bel 072-7600370 of mailen op info@mtevent.nl. Wij laten uw feest graag slagen!