Binnenkort een feest of evenement?

Staat er binnenkort een feest of een evenement op de planning en zoekt u iemand die het licht en geluid bij u kan opbouwen en verzorgen? Neem dan contact op met MTevent. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat met volledige toewijding de apparatuur bij u kan installeren. Wij werken alleen met de beste apparatuur die aan de laatste kwaliteitsnormen voldoet. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op. Bel ons op 072-7600370. Wij zijn dé specialist als het gaat om licht en geluid verhuur.

identity2

De apparatuur

Ons geluid en licht is van de hoogste kwaliteit. Wij garanderen u dat u er tijdens het evenement geen omkijken naar heeft. Onze vakmensen bouwen de licht- en geluidsapparatuur op en blijven ook aanwezig om eventuele problemen of storingen direct op te lossen. Na het feest zullen wij het licht en geluid ook weer netjes opruimen.

Denkt u erover om een vaste licht -en geluidsinstallatie te plaatsen in uw kroeg of discotheek? Ook die mogelijkheid bieden wij. Geef het aan ons door en wij kunnen u hierover informeren.

Licht en geluid verhuur

Wij verhuren geluid en ook licht, maar wij huren ook bij externe bedrijven. Wilt u een ander merk dan dat wij hebben? Dat is voor ons geen probleem. Ons bedrijf werkt al jaren met externe partijen en ook hier garanderen wij uitsluitend kwaliteit. Wij bieden het volgende aan voor de verkoop en de verhuur:

  • Losse microfoons en base plates
  • Complete geluidsinstallaties
  • Ook losse onderdelen
  • Dj booth
  • Dj apparatuur installeren

Wij bieden daarnaast nog de mogelijkheid om bekende en onbekende artiesten en dj’s te boeken om uw feest te laten slagen. Kijk voor meer informatie hierover op onze website.

Kies voor ons

Als u voor MTevent kiest, dan bieden wij u de volgende service aan:

  • Scherpe prijzen
  • Verzorging van het geluid en het licht van A tot Z
  • Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel
  • Wij regelen de op- en afbouw

Offerte aanvragen?

Wilt u weten wat licht en geluid verhuur voor u gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Neem contact met ons op via 072-7600370 of mail ons op info@mtevent.nl. Wij staan voor u klaar als het gaat om geluid verhuur.