Wij verzorgen uw licht en geluid

Organiseert u binnenkort een evenement in Heerhugowaard en zoekt u vakmensen die het licht en geluid voor u kunnen regelen? Neem dan contact op met MTevent. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat de verhuur van licht en geluid regelt op grote evenementen. Wij kunnen de apparatuur opbouwen, zodat 20.000 mensen ervan kunnen genieten. Wij doen ook kleine feesten, zoals schoolfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Geef uw wensen aan ons door en wij bekijken wat wij voor u in Heerhugowaard kunnen betekenen. U kunt ons bellen op 072-7600370.

Wat wij doen

Gaat u binnenkort een feestje organiseren in Heerhugowaard? Dan kunnen wij u helpen. U kunt bijvoorbeeld bij ons uw dj-apparatuur huren, een generator huren of een artiest via ons inschakelen. Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur, die vakkundig door onze collega’s wordt geplaatst. Wij blijven gedurende het evenement in Heerhugowaard aanwezig. We kunnen eventuele problemen dan gemakkelijk verhelpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de geluidsinstallatie. Wij hebben onze diensten voor u op een rijtje gezet. Een greep hieruit:

  • Installeren van geluid en het licht
  • Wij verhuren en installeren dj-apparatuur
  • U kunt een geluidsinstallatie huren
  • Wij onderhouden geluidsinstallaties en verlichting
  • Verhuur van microfoons en lcd’s mogelijk

Evenementenbureau Heerhugowaard

Benieuwd naar de kosten voor het huren van onze apparatuur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u een feest in Heerhugowaard wilt organiseren.

Hoge kwaliteit

Wij verhuren boxen van onder andere het merk Brooklyn-Audio. Bent u op zoek naar een ander merk? Wij verhuren in Heerhugowaard ook van andere bedrijven. Ook hier garanderen wij dat de kwaliteit hoog is en de apparatuur aan alle eisen zal voldoen. Wilt u uitpakken op bijvoorbeeld een schoolfeest in Heerhugowaard? Wij kunnen een schuimparty organiseren die voor elk budget leuk is. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op

Wilt u uw licht en geluid tijdens een evenement laten verzorgen door experts? Neem dan contact met ons op. Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur in Heerhugowaard en helpen u met de opbouw en afbouw. U kunt ons bellen op 072-7600370 of mailen op info@mtevent.nl. Wij laten uw feest graag slagen.