Uw expert voor licht en geluid in Haarlem

MTevent is dé expert op het gebied van de verhuur van licht en geluid in Haarlem. Daarnaast onderhouden en installeren wij de apparatuur op uw evenement of feest. Wilt u uw feest laten slagen? Neem dan contact op met ons. Onze collega’s zorgen ervoor dat de geluidsinstallatie wordt opgebouwd. Daarnaast zijn wij de hele tijd aanwezig, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Heeft u een feest met 20 of 20.000 mensen? Voor ons is dat geen enkel probleem. Wij leveren service en kwaliteit bij u in Haarlem. U kunt ons bellen op 072-7600370.

Huren en verhuren

Wij installeren het licht en geluid voor u op locatie in Haarlem. Onze collega’s zullen alles van A tot Z regelen. Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur volgens de laatste normen. Wij huren ook met enige regelmaat van andere bedrijven en ook dan garanderen wij de beste kwaliteit. Wij staan voor u klaar in Haarlem als het gaat om:

  • Installatie van geluid en licht
  • U kunt bij ons een generator huren
  • Wij regelen en installeren dj-apparatuur
  • Wij onderhouden geluidsinstallaties en verlichting
  • Bij ons kunt u ook artiesten huren
  • Verhuur van microfoons en lcd’s ook mogelijk

Wilt u een feestje organiseren in Haarlem en ons inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Evenementenbureau Haarlem

Apparatuur voor verschillende feesten

Wij verhuren diverse soorten apparatuur in Haarlem, zo hebben wij op het gebied van boxen een ruim aanbod aan modellen en merken. Wilt u weten welke? Kijk dan verder op onze site. U kunt bij ons een geluidsinstallatie huren die volledig naar wens is. Maar dat is niet alles. Wij kunnen ook een gala volledig aankleden en ook een schuimparty organiseren op het schoolfeest. Wij hebben voor ieder budget een passend feest. Kortom, met MTevent zal uw feest in Haarlem slagen!

Bel ons

Wilt u bij ons apparatuur huren voor uw evenement in Haarlem? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s komen het licht en geluid bij u opbouwen en zullen aan het einde ook weer alles netjes afbouwen. Wilt u weten wat dit kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bellen op 072-7600370 of mailen naar info@mtevent.nl. Wij zijn u graag van dienst in Haarlem.