Zorg voor een goede stroomvoorziening

Op een evenement is vaak meer energie en spanning nodig dan u denkt en daarom is een generator huren vaak een goede oplossing. U kunt daarmee zorgen voor voldoende volume op het podium en brandende lichten. MTevent kan u verschillende modellen generator leveren, die inspelen op uw behoeften. Wilt u weten wat er in uw specifieke situatie nodig is aan stroom? Dan denken we hierover graag met u mee en geven u een passend advies over het huren van de juiste materialenl.

Wat is het?

Een aggregaat is een door een motor aangedreven generator, waarmee elektriciteit kan worden opgewekt. Een generator is dan weer een machine die mechanische energie van een draaiende as omzet in een elektrische energie. U gebruikt een aggregaat of generator op een plek waar geen of onvoldoende elektrisch vermogen aanwezig is. Dit is bijvoorbeeld het geval op locaties buiten, zoals evenementen waar geen aansluiting op het lichtnet is. Bovendien is er op een evenement vaak extra energie nodig om een onderbreking te voorkomen. Ook dan biedt een generator uitkomst.

Daarom MTevent

Bij ons kunt u niet alleen een generator huren, maar krijgt u ook passend advies over het model dat bij uw situatie past. Bovendien

generator huren

kunt u bij ons ook de juiste kabels huren om het apparaat aan te sluiten. Dit kunnen we ook voor u aanleggen en nadien weer afbouwen. U heeft dus geen omkijken meer naar de stroomvoorziening en u hoeft alleen maar te genieten van het door u georganiseerde feest.

Complete service

U kunt bij ons complete geluidsinstallatie huren of slechts een aggregaat. We kunnen u bieden wat u nodig heeft. Maar dat is niet het enige waar u van profiteert als u voor MTevent kiest:

  • Onze prijzen zijn zeer scherp
  • We hebben alleen vakmensen in dienst
  • U kunt ons uw licht en geluid laten verzorgen
  • Wij verzorgen de op- en afbouw
  • Wij zijn klantvriendelijk en servicegericht
  • U krijgt bij ons altijd vrijblijvend informatie en passend advies

Wilt u een generator huren?

Voor ieder evenement kunnen wij u van dienst zijn, of het nu een kleine bruiloft betreft of een dorpsfeest voor 20.000 bezoekers. Wanneer u denkt dat een extra stroomvoorziening huren handig kan zijn, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons voor meer informatie via 072-7600370 of info@mtevent.nl. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook kunnen we direct een offerte maken als u een generator wilt huren.