Wij regen uw licht en geluid

Zoekt u iemand die licht en geluid voor u kan verzorgen tijdens een evenement in Enkhuizen? Dan kunt u contact opnemen met MTevent. Wij verzorgen uw geluidsinstallatie en het licht op kleine en grote feesten. Wij staan op dorpsfeesten, maar werken ook met veel plezier op bruiloften en schoolfeesten. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst in Enkhuizen als u een feestje gaat organiseren. Bel voor meer informatie naar 072-7600370.

Onze diensten

Wij zijn expert in de verhuur van licht en geluid in Enkhuizen. Daarnaast regelen wij ook dj-apparatuur en kunt u via ons artiesten boeken. Als u ons inschakelt, dan garanderen wij dat de apparatuur van goede kwaliteit is. Wij zullen na aansluiting ook altijd in de buurt blijven, zodat eventuele problemen direct verholpen kunnen worden. U heeft zo nergens omkijken naar tijdens uw feest in Enkhuizen. MTevent biedt verschillende diensten aan. Hieronder een greep uit onze werkzaamheden:

U kunt bij ons een geluidsinstallatie huren
Generator huren is ook mogelijk
Wij repareren en onderhouden licht- en geluidsinstallaties
Verhuur diverse artiesten
Wij installeren dj-apparatuur
Wij regelen themashows
Verhuur van microfoons en lcd’s ook mogelijk

Evenementenbureau Enkhuizen

De beste kwaliteit

Onze apparatuur is van zeer goede kwaliteit. Ons personeel zal de apparatuur op het gebied van licht en geluid vakkundig bij u installeren. Wij verhuren boxen van het merk Brooklyn-Audio, maar bent u op zoek naar een ander merk? Laat het ons dan gerust weten. Wij huren regelmatig geluidsapparatuur in van andere bedrijven. Ook hierbij garanderen wij dat u in Enkhuizen hoogste kwaliteit krijgt.

Kies voor ons

Als u voor ons kiest, brengt dat de volgende voordelen met zich mee voor uw evenement in Enkhuizen:

  • Verhuur tegen een scherpe prijs
  • Service en kwaliteit staan bij ons voorop
  • Betrouwbare partner
  • Opbouw en afbouw doen wij
  • Wij blijven aanwezig
  • Eventuele problemen worden snel verholpen

Set huren? Bel ons

Wilt u een volledige set huren of juist losse onderdelen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door. U kunt ons bereiken op 072-7600370 of mail naar info@mtevent.nl. Dus schakel MTevent in als u een feestje in Enkhuizen wilt organiseren tegen een scherpe prijs.