Bij ons te huur: dj apparatuur

Een dj kan nog zo goed draaien, als hij zijn dj apparatuur niet voor elkaar heeft dan komt de muziek niet tot zijn recht bij het publiek. Bij MTevent kunt u niet alleen dj’s zelf huren, maar ook de apparatuur die zij nodig hebben. Wij hebben zelf goede ervaringen met systemen van Pioneer nexus platinum. Die kunnen we bij u installeren en ook op dag zelf kunnen we aanwezig zijn om uw dj bij te staan. Om het helemaal af te maken, kunnen wij ook een dj booth op maat maken. Bel snel als u wilt dat wij uw feest compleet maken.

M-producten Pioneer

Wij werken graag met systemen van Pioneer, die kwalitatief goed zijn en er ook nog eens netjes uitzien. Hierdoor is het de perfecte dj apparatuur. Elk product is voorzien van een serienummer, zodat u met name bij de limited edition modellen zeker weet dat u een uniek en echt exemplaar heeft. De aansluitingen zijn verguld voor een betere overdracht van geluid, de voeding is gestabiliseerd en de DSP processing en A/D-D/A conversie zijn verbeterd. Als wij de Limited Edition Platinum set verhuren, dan krijgt u de volgende apparatuur:

  • Twee CDJ-2000NXS-M tabletops
  • Een DJM-900NXS-M DJ-mixer
  • Een RMX-1000-M remix station
  • Een bijpassende RMX-1000-M standaard
  • Een tweetal Pioneer DAS-DGC020 kabels

Dj apparatuur

Ook voor licht en geluid verhuur

Met onze dj apparatuur kunt u direct aan de slag. Wij kunnen ook geluid en verlichting voor u regelen en dit aansluiten. U bent dan helemaal klaar voor het grote feest. Wij verhuren onder meer:

  • Dj apparatuur
  • Losse verhuur van base plates
  • Verhuur van microfoons
  • Verhuur van complete installaties
  • Verhuur dj booth

Laat een unieke dj booth maken

Een onmisbaar onderdeel van dj apparatuur is de dj booth. Wij kunnen deze booths maken in iedere gewenste kleur, vorm en maat. Met led-verlichting is het een ware blikvanger op het podium. U werkt uw apparatuur netjes weg. Bovendien kunt u het meubel eenvoudig en compact vervoeren dankzij de handige scharnieren. U kunt deze ook bij ons huren, bijvoorbeeld voor een bruiloft, feest of presentatie. We maakten er zelfs eentje voor het televisieprogramma Goor draait door. Informeer naar onze mogelijkheden. We vertellen u er graag over.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wanneer u meer wilt weten over het huren van onze dj apparatuur, kunt u altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons via telefoonnummer 072-7600370 of via de mail: info@mtevent.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van apparatuur voor licht en geluid en u kunt via ons ook uw dj boeken. We staan graag voor u klaar als u een vraag heeft of dj apparatuur wilt huren.