Wij helpen u met uw licht en geluid in Den Helder

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw licht en geluid kan verzorgen op uw feest of evenement in Den Helder? Dan bent u bij MTevent aan het juiste adres. U kunt ons inzetten voor het opbouwen van licht, maar wij verhuren ook artiesten en losse apparatuur. Bent u op zoek naar een bedrijf dat het geluid op uw evenement van A tot Z kan regelen? Bel ons dan op 072-7600370. Wij nemen graag de mogelijkheden in Den Helder met u door. Wij laten uw feest graag slagen.

Onze diensten

Wij hebben onder andere boxen in de verhuur van het merk Brooklyn-Audio. Op het gebied van licht hebben wij bijvoorbeeld movingheads in ons assortiment. Op onze website vindt u een overzicht van alle merken die wij hebben. Heeft u een groot festival in Den Helder op de planning staat, waar zo’n 20.000 bezoekers van de muziek willen genieten? Of wilt u een feestje organiseren voor 50 man? Wij kunnen zowel grote als kleine evenementen voorzien van licht en geluid. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten:

Evenementenbureau Den Helder

Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Zo weet u precies wat onze werkzaamheden op het evenement in Den Helder gaan kosten.

Onze materialen

Onze apparatuur is van goede kwaliteit. Ons gespecialiseerde personeel zal het licht en geluid dan ook vakkundig bij u installeren in Den Helder. Gedurende het feest zullen wij aanwezig zijn om eventuele mankementen te verhelpen. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken. Na afloop ruimen wij het materiaal ook weer op. Bent u op zoek naar speciale boxen maar hebben wij die niet in het assortiment? Wij verhuren ook van andere bedrijven. Ook hier geldt dat er uitsluitend kwalitatieve producten worden geleverd. Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op in Den Helder.

Mail ons gerust

Wij zijn de experts in het verhuur van licht en geluid. Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact op met ons via 072-7600370 of mail naar info@mtevent.nl. Wij helpen u graag, zodat uw feestje of evenement in Den Helder een geslaagd evenement wordt!