Feestje organiseren in Bergen? Schakel ons in

Wilt u binnenkort een feestje organiseren of heeft u een evenement in de planning in Bergen? Schakel dan MTevent in voor het licht en geluid. Wij hebben hier jarenlange ervaring in. Onze collega’s regelen uw feest van begin tot eind. Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur. Wilt u weten welke geluidsinstallaties u bij ons kunt huren? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u nergens meer omkijken meer naar heeft en uw feest in Bergen zal slagen. Bel 072-7600370 voor vrijblijvend meer informatie.

Wat wij verhuren

Wij zijn dé specialist in verhuur van licht en geluid. Wij controleren en installeren in de geluidsboxen en lichten op locatie. Daarnaast blijven wij ook aanwezig, zodat u er zeker van bent dat alles in goede banen wordt geleid. Wij hebben materiaal tot onze beschikking dat een groot feest kan maken van uw evenement in Bergen voor 20.000 mensen. Wij kunnen ook gala’s, bruiloften en schoolfeesten verzorgen voor kleinere groepen mensen. Wij regelen onder andere voor u in Bergen:

Evenementenbureau Bergen

Wilt u weten wat dit gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat uw evenement in Bergen gaat kosten.

De apparatuur

Wij werken alleen met de beste apparatuur die aan de laatste eisen en wensen voldoet. Daarnaast huren wij zelf ook regelmatig apparatuur van andere bedrijven in Bergen en omgeving. Ook dan garanderen wij de beste kwaliteit. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in de opbouw van licht- en geluidsinstallaties en werken al jaren met licht en geluid. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Bent u op zoek naar een speciale box of wilt u weten wat voor lampen wij verhuren? Kijk dan verder op onze site. Daar vindt u ons ruime aanbod.

Bel of mail ons

Wilt u ons graag inschakelen voor het het licht en het geluid op uw evenement? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn u daarom ook graag van dienst in Bergen. U kunt ons bellen op 072-7600370 of mailen op info@mtevent.nl.