Specialist in audio verhuur

Goed geluid kan uw feest of evenement tot een groot succes maken. Daarom is het ook van groot belang om goede audio te hebben. Wij van MTevent kunnen u hierbij helpen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het opbouwen, afbouwen en verzorgen van licht en geluid. Heeft u een feest met 20 mensen of een festival met 20.000 bezoekers? Wij kunnen van alles voor u regelen op het gebied van light & sound. Onze apparatuur is van de beste kwaliteit. Meer weten? Bel naar 072-7600370 en vraag naar meer informatie over verhuur.

Onze audio apparatuur

Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en voldoet aan de laatste eisen. Onze medewerkers kunnen het geluid vakkundig voor u verzorgen. Daarnaast blijven zij tijdens het event aanwezig, zodat er altijd iemand is die problemen op kan lossen. Achteraf ruimen wij de materialen weer netjes op. Op het gebied van audio hebben wij het volgende in de verhuur:

  • Brooklyn-Audio
  • Brooklyn-Audio line array
  • Brooklyn-Audio xtreme 6 dj monitor
  • Brooklyn-Audio FL112 vloer monitor
  • Dj set Pioneer Nexus Platinum

Audio verhuur is ons specialisme. Naast huren kunt u ook bij ons kopen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een movinghead tegen een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u aan kwalitatief goed materiaal helpen.

Wat wij doen

Wij verhuren audio uit onze eigen collectie, maar wij kunnen ook bij andere bedrijven apparatuur huren. Wij werken al jaren nauw samen met verschillende entertainmentbedrijven en kunnen daarom ook de kwaliteit van hun materiaal garanderen. Wat wij kunnen regelen voor uw evenement als het gaat om audio:

  • Verhuren en installeren dj set
  • Verhuur van microfoons en base plate
  • Permanente geluidsinstallaties in kroegen
  • Inregelen geluid

audi verhuur

Wij kunnen ook een dj voor u regelen om uw feest tot een groot succes te maken. De cast van Oh Oh Cherso, artiesten van Goede Tijden, Slechte Tijden en dj Barry Paf (Radio 538) zijn onder andere in te huren. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten.

Service die wij bieden

Als u kiest voor audio verhuur via MTevent, dan kunt u rekenen op vele voordelen. Zo leveren wij tegen een scherpe prijs, staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel en wij zullen na het evenement alles netjes achterlaten. Heeft u vragen over audio verhuur of wilt u ons boeken? Stuur ons dan een mailtje, of bel ons. Wij zijn te bereiken op 072-7600370 en info@mtevent.nl. Wilt u weten wat de verhuur van audio gaat kosten? Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u ons inschakelt voor verhuur.