Wie is MTevent?

Wilt u binnenkort een feestje organiseren in Amsterdam en bent u op zoek naar iemand die het licht en geluid voor u kan regelen? MTevent kan u hierbij helpen. Wij kunnen dj-apparatuur voor u regelen, maar u kunt via ons ook een artiest inhuren om een groot succes van uw feest te maken. Wij regelen op het gebied van licht en geluid alles van A tot Z voor u. Zoekt u een expert die tijdens grote evenementen voor u klaarstaat, of zoekt u iemand die een gala of schoolfeest kan verzorgen in Amsterdam? Bel ons gerust voor meer informatie: 072-7600370.

Onze werkzaamheden

Wij kunnen u van dienst zijn als het gaat om het verhuur van licht en geluid. Wij werken op grotere evenementen in Amsterdam waar 20.000 mensen bijeenkomen, maar wij doen ook kleinschalige schoolfeesten en andere evenementen. Wij regelen veel voor u in Amsterdam. Hieronder hebben wij een lijst samengesteld met diensten die wij leveren en producten die wij verhuren:

  • U kunt bij ons een geluidsinstallatie huren
  • U kunt bij ons een generator huren
  • Wij onderhouden en repareren geluidsinstallaties
  • Wij verhuren diverse artiesten
  • Wij installeren uw licht op locatie
  • Wij verhuren onder andere microfoons en base plates

Wilt u weten wat wij precies allemaal verhuren en kunnen opbouwen voor u? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar in Amsterdam.

Onze service in Amsterdam

Bij MTevent staan service en klantgerichtheid voorop. Wij zullen u uitsluitend de beste apparatuur verhuren en deez voor u op een vakkundige manier opbouwen en afbouwen. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar. Wij werken met externe partijen waar wij ook regelmatig apparatuur van huren. Bij ons heeft u de garantie dat ook dit materiaal goed is. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van licht en geluid op uw evenement in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op.

Evenementenbureau Amsterdam

Bel ons gerust

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Amsterdam of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072-7600370. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mtevent.nl. Wilt u ons inhuren en wilt u weten wat dit gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent in Amsterdam.