Wie wij zijn

Heeft u binnenkort een bruiloft, bedrijfsfeest of een schoolfeest in Alkmaar en zoekt u een bedrijf dat onder andere het licht en geluid voor u regelt? Dan bent u bij MTevent aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar bij grote evenementen tot 20.000 personen, maar ook op kleine feesten. Zoekt u een artiest die uw feest in Alkmaar tot een succes kan maken? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij verhuren bijvoorbeeld artiesten en dj’s. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Neem contact met ons op via 072-7600370.

Wat wij doen

MTevent biedt diensten aan op het gebied van licht en geluid, maar u kunt bij ons ook terecht voor het verhuren van artiesten in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere evenementen. Bij ons bent u aan het juiste adres als u iemand zoekt die u de volgende zaken uit handen kan nemen in Alkmaar:

  • Verhuur licht en geluid
  • Wij regelen drive-in en themashows
  • Organiseren muziek op schoolfeesten en bruiloften
  • Verhuur van krachtstroom generatoren
  • Onderhoud en reparatie van installaties
  • Verhuur diverse artiesten
  • Installeren licht op locatie
  • Verhuren van onder andere microfoons, lcd’s en base plates

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u een geluidsinstallatie huren? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in Alkmaar.

Onze apparatuur

Klantvriendelijkheid en service staan bij ons in Alkmaar hoog in het vaandel. Wij verhuren en installeren daarom ook alleen de beste apparatuur. U heeft nergens omkijken naar. Als u een geluidsinstallatie zoekt die niet in ons assortiment zit, dan kunnen wij dit bij een ander bedrijf voor u huren. Wij garanderen u dat u ook dan de beste

Evenementenbureau Alkmaar

apparatuur krijgt. Wij verzorgen bij ieder evenement de techniek van A tot Z en komen aan het einde van het feest in Alkmaar de geluidsinstallatie ook weer afbouwen. Bent u op zoek naar professionele dj-apparatuur of wilt u een generator huren voor een evenement op locatie? Bel ons gerust. Wij staan graag voor u klaar.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, wilt u binnenkort een feestje organiseren of heeft u andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord in Alkmaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 072-7600370 of via de mail op info@mtevent.nl. Gaat u binnenkort een feestje organiseren? Laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat het feest in Alkmaar zal slagen!